OceanView High School

Skip to main content
Mobile Menu
Please Create A Marquee

Bell Schedules

Print all on a single page

Rotating Block Schedule with Embedded Tutorial The last 20 minutes of each period is for Embedded Tutorial
Description / Period Start Time End Time Length
Per 0 7:00 AM 7:53 AM 53 min
Per 1 or 2 8:00 AM 9:55 AM 115 min
Nutrition Break 9:55 AM 10:05 AM 10 min
Per 3 or 4 10:12 AM 12:07 PM 115 min
Lunch 12:07 PM 12:37 PM 30 min
Per 5 or 6 12:44 PM 2:39 PM 115 min
Per 7 2:46 PM 3:41 PM 55 min
Modified Bell Schedule No tutorial and early release for Staff Development. Usually occurs on Monday.
Description / Period Start Time End Time Length
Per 0 7:00 AM 7:53 AM 53 min
Per 1 or 2 8:00 AM 9:30 AM 90 min
Per 3 or 4 9:37 AM 11:07 AM 90 min
Lunch 11:07 AM 11:37 AM 30 min
Per 5 or 6 11:44 AM 1:14 PM 90 min
Per 7 1:21 PM 2:16 PM 55 min
Staff Development 1:21 PM 2:33 PM 72 min
Rotating Block Schedule without Embedded Tutorial Generally at the beginning of the semester.
Description / Period Start Time End Time Length
Per 0 7:00 AM 7:53 AM 53 min
Per 1 or 2 8:00 AM 9:50 AM 110 min
Nutrition Break 9:50 AM 10:05 AM 15 min
Per 3 or 4 10:12 AM 12:02 PM 110 min
Lunch 12:02 PM 12:32 PM 30 min
Per 5 or 6 12:39 PM 2:29 PM 110 min
Per 7 2:36 PM 3:31 PM 55 min
Traditional Bell Schedule Used when teachers need to see all classes. No tutorial with classes in numerical order (not odd, or even).
Description / Period Start Time End Time Length
Per 0 7:00 AM 7:53 AM 53 min
Per 1 8:00 AM 8:53 AM 53 min
Per 2 9:00 AM 9:53 AM 53 min
Nutrition Break 9:53 AM 10:03 AM 10 min
Per 3 10:10 AM 11:03 AM 53 min
Per 4 11:10 AM 12:03 PM 53 min
Lunch 12:03 PM 12:33 PM 30 min
Per 5 12:40 PM 1:33 PM 53 min
Per 6 1:40 PM 2:33 PM 53 min
Per 7 2:40 PM 3:33 PM 53 min